Commemoració de la Proclamació

<p><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <strong>Data: </strong>Dimarts, 1 de maig de 2018 </p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p><strong>Hora: </strong>11.30 h<!-- [et_pb_line_break_holder] --></p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <strong>Lloc: </strong> Monument a la Sardana<!-- [et_pb_line_break_holder] --></p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><strong>Cobla: </strong> Marinada<!-- [et_pb_line_break_holder] --></p><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Acte de commemoració dels 25 anys de la proclamació de Martorell com a Ciutat Pubilla de la Sardana 1993.

A la mitja part de la ballada, inauguració de la restauració del Monument a la Sardana.

En acabar, dinar de germanor al restaurant Aqqua.

PROGRAMA

1. VORA EL RIEROL Joaquim Serra
2. EL PATI DE L’ABADIA Francesc Cassú
3. UNINT MANS SEMPRE David Estañol
4. LLAMINERA Josep Blanch i Reynalt
5. RESSÒ DEL PUBILLATGE Joan Làzaro
6. MARTORELL CIUTAT PUBILLA Dani Gasulla

INAUGURACIÓ DE LA RESTAURACIÓ DEL MONUMENT A LA SARDANA

7. FERM RECORD Dani Gasulla
8. BELLA PILAR Josep Saderra
9. LA VALL DE RIBES Josep Coll i Ferrando

 

MENÚ

APERITIU

  • Assortiment d´embotits ibèrics amb pa de coca i tomàquet
  • Croquetes de rostit i de bacallà
  • Amanida de primavera
  • Calamars a l´andalusa
  • Musclos a la marinera

SEGON PLAT A TRIAR

  • Bacallà d´Islàndia a la llauna
  • Confit d`ànec a la catalana
  • Cassola d´arròs negre
  • Rodó de vedella amb bolets i pèsols
  • Supremes de lluç a la donostiarra

LES POSTRES

  • Pastís d’aniversari de Pastisseria Artigues

CELLER

  • Aigües minerals
  • Vi Pere Ventura
  • Cafès
  • Copa de cava al postre

PREU: 32 €

Cargando mapa....

Secció Sardanista de Martorell

Vols estar al dia de la nostra actualitat?

Subscru-te al nostre butlletí electrònic

Ja estàs subscrit correctament!

Secció Sardanista de Martorell

Vols estar al dia de la nostra actualitat?

Subscru-te al nostre butlletí electrònic

Ja estàs subscrit correctament!

Pin It on Pinterest