Commemoració de la Proclamació
<p><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <strong>Data: </strong>Dimarts, 1 de maig de 2018 </p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p><strong>Hora: </strong>11.30 h<!-- [et_pb_line_break_holder] --></p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <strong>Lloc: </strong> Monument a la Sardana<!-- [et_pb_line_break_holder] --></p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><strong>Cobla: </strong> Marinada<!-- [et_pb_line_break_holder] --></p><!-- [et_pb_line_break_holder] -->
Acte de commemoració dels 25 anys de la proclamació de Martorell com a Ciutat Pubilla de la Sardana 1993.
A la mitja part de la ballada, inauguració de la restauració del Monument a la Sardana.
En acabar, dinar de germanor al restaurant Aqqua.
PROGRAMA
1. VORA EL RIEROL Joaquim Serra
2. EL PATI DE L’ABADIA Francesc Cassú
3. UNINT MANS SEMPRE David Estañol
4. LLAMINERA Josep Blanch i Reynalt
5. RESSÒ DEL PUBILLATGE Joan Làzaro
6. MARTORELL CIUTAT PUBILLA Dani Gasulla
INAUGURACIÓ DE LA RESTAURACIÓ DEL MONUMENT A LA SARDANA
7. FERM RECORD Dani Gasulla
8. BELLA PILAR Josep Saderra
9. LA VALL DE RIBES Josep Coll i Ferrando
MENÚ
APERITIU
- Assortiment d´embotits ibèrics amb pa de coca i tomàquet
- Croquetes de rostit i de bacallà
- Amanida de primavera
- Calamars a l´andalusa
- Musclos a la marinera
SEGON PLAT A TRIAR
- Bacallà d´Islàndia a la llauna
- Confit d`ànec a la catalana
- Cassola d´arròs negre
- Rodó de vedella amb bolets i pèsols
- Supremes de lluç a la donostiarra
LES POSTRES
- Pastís d’aniversari de Pastisseria Artigues
CELLER
- Aigües minerals
- Vi Pere Ventura
- Cafès
- Copa de cava al postre
PREU: 32 €
Cargando mapa....