Aplec del Roser

La Festa Major dels Sardanistes

A Martorell teníem ballades de sardanes, concurs de colles sardanistes al camp de les Carolines, moltes colles i molts sardanistes.

Ens mancava una activitat en que la gent pogués gaudir d’un dia de sardanes, fent amics, parlar,… Això era organitzar un aplec de sardanes a Martorell i a la Pista-Jardí de “El Progrés”

El primer que celebràrem va ser el 2 d’octubre de 1988 amb la participació de les cobles Ciutat de Cornellà, Ciutat de Terrassa i Flama de Farners.

Com tot aplec, havíem de gaudir d’una estrena que en Tomàs Gil i Membrado ens va escriure, el seu nom va ser L’Aplec de Martorell. Aquesta sardana clou l’aplec cada any.

Hem tingut de tot: sol, aigua, vent, núvol, pedra, gent, compositors, sardanes d’estrena, arrossada, concurs de colles improvisades,… En l’edició de l’any 1993, en motiu del Pubillatge de Martorell, varem comptar amb la participació de 4 cobles. També hem tingut la presència de les càmeres de TV3. Malauradament, per la tarda ens va ploure i pedregar i varem acabar ballant al Cafè.

Tot això és una pinzellada d’alguns aplecs celebrats, hem tingut dificultats i en tenim perquè cada vegada les despeses son més elevades i les entrades canvien poc.

Secció Sardanista de Martorell

Vols estar al dia de la nostra actualitat?

Subscru-te al nostre butlletí electrònic

Ja estàs subscrit correctament!

Secció Sardanista de Martorell

Vols estar al dia de la nostra actualitat?

Subscru-te al nostre butlletí electrònic

Ja estàs subscrit correctament!

Pin It on Pinterest