L’Aplec del Roser torna carregat de novetats

25/09/22Activitats

Un any més l’octubre ens porta una nova edició de l’Aplec del Roser, que arriba a la seva 35a edició, després de dos anys de no poder-se celebrar en el seu format habitual.

Aquest any però arriba amb novetats i nous espais per a gaudir de la sardana i la música de cobla. A l’aplec tal i com el coneixem s’hi suma un concert a dues cobles després de l’èxit aconseguit per aquesta activitat durant els darrers dos anys.

L’Aplec del Roser

L’aplec torna el proper diumenge 9 d’octubre amb el seu format original per poder gaudir d’un dia ple de sardanes, amistat i bon ambient a la pl. de l’Església.

A partir de les 11.30 h la cobla Marinada ens farà ballar amb la seva interpretació. A la sessió de la tarda, a partir de les 16.30 h, s’afegiran a la cobla Marinada les cobles Mediterrània i Maricel, que ens portaran un total de 25 sardanes de 7 tirades, entre les que hi haurà sardanes obligades o dedicades a la vila de Martorell, entre d’altres.

També tindrem un espai per al record de Rosa Oltra, qui durant molt anys va ser un pilar de la nostra junta i del sardanisme local. S’interpretarà La Sardana de les Noies del mestre René Picamal, que l’any 2012, dedicava a la Rosa, la Lourdes i la Mercè.

I com cada any acabarem l’Aplec amb la sardana L’Aplec de Martorell -sardana estrenada al 1r Aplec del Roser el 2 d’octubre de 1988- del mestre Tomàs Gil i Membrado interpretada a conjunt per les tres cobles i que podeu trobar enregistrada al disc compacte Entre Rius – Sardanes a Martorell Vol.4 editat l’any 2008 per la Secció Sardanista.

L’Arrossada

En l’aturada del migdia, i com ja és tradicional, tindrem l’Arrossada Popular al jardí de l’Enrajolada. El tiquets tenen un preu de 12 € i ja estan a la venda a: Merceria Elisa, Llibreria Miró i en aquest enllaç.

El Concert del Roser

Durant la pandèmia es va dur a terme en format concert per a dues cobles, proposta que va tenir molt bona acollida entre els sardanistes, ja que s’hi interpretaven sardanes especialment escrites per aquesta formació i que ens ha dut a incorporar aquest concert com a acte previ al tradicional aplec.

En aquesta ocasió anirà a càrrec de les cobles Marinada i Mediterrània, sota la direcció d’Alfons Reverté, el proper dissabte 1 d’octubre a les 18.30 h a l’Auditori Joan Cererols.

Podeu consultar-ne tota la informació i el programa aquí.

Des de la Secció Sardanista volem agrair la seva col·laboració a totes les persones, que d’una manera, fan possible aquest aplec

Establiments col·laboradors

Arrels, Artigues, Auto-Reparació Ramon Puente, Barretina Studio, Fruites i Verdures Tió, Fruites i Verdures Vila, Fruites i Verdures Vives, Joieria Murià, L’Estanc de La Vila, La Mandarina, El Racó de la Toñi, Llibreria Miró, Merceria Elisa, Mura i Pintures Martorell.

Des de la Secció Sardanista us convidem a gaudir del 35è Aplec del Roser.

Us hi esperem !!!

Més informació

Secció Sardanista de Martorell

Vols estar al dia de la nostra actualitat?

Subscru-te al nostre butlletí electrònic

Ja estàs subscrit correctament!

Secció Sardanista de Martorell

Vols estar al dia de la nostra actualitat?

Subscru-te al nostre butlletí electrònic

Ja estàs subscrit correctament!

Pin It on Pinterest