Tanca el cicle de Sardanes a la Fresca

02/08/18Activitats

Dins els actes de celebració dels 25 anys de Martorell Ciutat Pubilla de la Sardana 1993, la Secció Sardanista de Martorell ha creat un nou cicle de ballades de sardanes d’Estiu sota el nom de Sardanes a la Fresca, que ha portat la sardana a diferents espais del municipi durant el mes de juliol.

Seguint la filosofia de la campanya Hi Som i Hi Serem!, s’han programat quatre ballades en quatre espai de la nostra població per tal d’arribar a nous públics i consolidar les ja existents amb espais acollidors, cobles de primer nivell i repertoris d’alta qualitat.

Un cop finalitzat el cicle, des de la Secció Sardanista valorem molt positivament l’experiència i la resposta que ha tingut, tant dels sardanistes martorellencs com dels vinguts de fora. Aquestes ballades ens han permès acostar la sardana a nous públics i han ajudat a que algunes persones descobrissin la nostra dansa per primera vegada i s’interessessin per aprendre’n. Creiem que em assolit els objectius que ens vàrem plantejar en crear aquest cicle i comencem a treballar en fer realitat una propera edició l’estiu de 2019.

Des de la Secció Sardanista volem agrair a sardanistes, públic i a tothom que ha fet que aquest primer cicle de Sardanes a la Fresca hagi estat un èxit. Hem comtat amb el suport de l’Ajuntament de Martorell i la col·laboració de la Pastisseria Artigues i El Celler d’en Xavi.

Més sardanes per la Festa Major

La propera activitat sardanista que es farà a Martorell serà el proper 15 d’agost dins els actes de la Festa Major de Martorell. La ballada anirà a càrrec de la cobla Maricel i es farà a les 19.30 h a la plaça de les Cultures.

Trobareu tota la informació aquí.

Secció Sardanista de Martorell

Vols estar al dia de la nostra actualitat?

Subscru-te al nostre butlletí electrònic

Ja estàs subscrit correctament!

Secció Sardanista de Martorell

Vols estar al dia de la nostra actualitat?

Subscru-te al nostre butlletí electrònic

Ja estàs subscrit correctament!

Pin It on Pinterest